Driven to bring floral happiness

Driven to bring floral happiness

 

We want everyone to enjoy floral happiness

Onze drive is floral happiness. Gewoon, omdat wij heel blij worden van bloemen en planten. Niet alleen brengen ze kleur en levendigheid, maar ze zorgen ook direct voor een geluksgevoel en boosten ons welzijn. We willen dat iedereen - van kweker tot klant - kan genieten van floral happiness. Daarom is onze missie; Driven to bring floral happiness!

Floral happiness staat voor het gevoel van positiviteit; het tovert simpelweg een glimlach op je gezicht. Elke dag zet ons enthousiaste team zich vol passie in om onze partners een zorgeloze ervaring te bieden. We zorgen ervoor dat de met liefde gekweekte floral happiness op een vlotte en efficiënte manier bij de klant terechtkomt. Zo kunnen consumenten extra lang van onze bloemen en planten genieten.

De wereld verandert snel en we moeten meebewegen met de tijd. Daarom ondersteunen we onze partners en verrassen we voortdurend onze klanten. Hoe? Met vernieuwende, duurzame concepten. Zo kunnen we floral happiness blijven garanderen. Nu en in de toekomst! We are driven to bring floral happiness...

 

... to our consumers

Met onze jarenlange ervaring adviseren we onze klanten over een gepast assortiment. Een tevreden consument staat daarbij centraal. We begrijpen hun behoeften en bieden passende, kwalitatieve producten tegen de beste prijs.

... to our partners

We zetten ons in om voorop te lopen in de branche en geloven in de kracht van een nauwe samenwerking. We werken samen, luisteren naar elkaar en geven passende adviezen, wat belangrijk is voor een solide gezamenlijke toekomst.

... to our people

Onze medewerkers zijn het fundament. Samen hebben we één gezamenlijke passie: floral happiness. We zijn innovatief en gedreven om onze partners en klanten proactief te ontzorgen. Collega’s werken bij Van Dijk Flora omdat wij een inspirerende werkomgeving bieden waarin zij kunnen groeien.

... to our planet

De uitdaging voor de keten zit de komende jaren in verdere ontwikkeling binnen de grenzen van onze planeet. Met duurzame oplossingen laten we iedereen genieten van het geluk die bloemen en planten geven. Nu en in de toekomst!

Meer over Van Dijk Flora