Wij bieden een zorgeloze samenwerking

Wij bieden een zorgeloze samenwerking

 

Open up to grow together

Wat doen we nu écht?

Wij bieden altijd een zorgeloze samenwerking in de levering van bloemen en planten.

In 50 jaar is Van Dijk Flora uitgegroeid tot expert in het leveren van bloemen en planten aan discountsupermarkten in Europa. Wij bieden een zorgeloze samenwerking omdat we betrouwbaar zijn. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.​

Dagelijks werken we vol overgave aan de levering van bloemen en planten aan discount supermarkten. We zorgen voor een optimaal transport van kweker naar consument, en dat in enorme aantallen. Bij iedere keuze die gemaakt wordt staat één ding centraal: floral happiness voor iedereen in de keten. Om dat doel te bereiken hebben we een team van kwaliteitscontroleurs die de kwaliteit op diverse punten in de keten controleert. Ook zorgen we dat de kleurrijke bloemen en planten op de juiste manier verpakt worden én op het juiste moment van kweker naar de klant gebracht worden.

En daar stopt het niet. We kijken verder vooruit zodat we de consument blijvend verrassen met duurzame concepten die passen bij de nieuwste trends en ontwikkelingen. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten altijd een compleet assortiment bloemen en planten hebben waar de consument voor naar de winkel komt.

Hoe doen we dat precies?

Wij geloven in de kracht van samenwerking en dat we door gezamenlijke innovaties onszelf kunnen onderscheiden. 

Met een gemotiveerd team creëren wij toegevoegde waarde door nauw samen te werken. We doen wat we leuk vinden en delen met passie onze kennis en ervaring. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Dit heeft in de loop der jaren geleid tot succesvolle relaties waarin blind vertrouwen vanzelfsprekend is geworden. Als koploper durven we het voortouw te nemen.

Door ons flexibel op te stellen, blijven we de wensen van de consument tegemoet komen in een constant veranderende wereld. Onze experts blijven vooruit kijken om nieuwe trends en ontwikkelingen te signaleren en vertalen deze naar unieke concepten en passende productoplossingen. Zo zorgen we voor verbetering door verbinding.

Waarom doen we wat we doen?

Het is onze drive om íedereen het gevoel van floral happiness te laten ervaren!

Onze stip op de horizon is floral happiness. Wij zijn ervan overtuigd dat bloemen en planten meer brengen dan alleen kleur en levendigheid. Bloemen en planten brengen een emotie. Het is onze drive om iedereen het gevoel van floral happiness te laten ervaren; de consument, de planeet, onze partners en collega's. Floral happiness is voor iedereen.​ 

Meer over Van Dijk Flora