Proces Operator

Als Proces Operator ben je verantwoordelijk voor het volledige operationele proces binnen onze productielocatie in Aalsmeer. Sta jij klaar om operationele uitdagingen om te zetten in kansen? Lees dan snel verder.

Direct solliciteren

Wat ga je doen als Proces Operator bij Van Dijk Flora in Aalsmeer?

Binnen de functie van Proces Operator maak je deel uit van het dynamische Transport & Productie team. Dit team bestaat uit negen toegewijde collega’s, verdeeld over meerdere locaties. Samen met jouw vier collega’s op onze productielocatie in Aalsmeer, draag je bij aan een excellente levering aan onze klanten.

Een gestroomlijnd operationeel proces, jij weet precies hoe het werkt. Jouw doordachte planningen zorgen ervoor dat de bloemen tijdig binnenkomen en vertrekken. Je hebt feilloos inzicht in wanneer, wat en hoeveel er geproduceerd moet worden  Dit stelt je in staat om accuraat te beoordelen hoeveel productiebanden vereist zijn en welke tijdsduur hiermee gemoeid is, om uiteindelijk ervoor te zorgen dat het product tijdig klaarstaat voor verzending naar de klant.

In deze rol schakel je veel met verschillende partijen, van interne afdelingen, leveranciers tot aan de bloemenveiling. Je zorgt voor een vlekkeloze administratieve afhandelingen, dat de vervoersdocumenten (CMR's) aanwezig zijn en je bent veel in contact met onze Transport afdeling om te informeren wanneer wat vervoerd kan worden. Daarnaast stuur je aan bij de opbouw van de karren welke naar onze locatie in Polen gaan.

Jouw werkzaamheden als Proces Operator

 • Verantwoordelijkheid voor het operationele productieproces;
 • Opstellen van planningen op basis van reeds bekende informatie, afspraken met klanten en leveranciers;
 • Planning en controle van de goederenstroom naar onze productielocatie in Aalsmeer en Polen;
 • Emballage beheer.

Wij vragen

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal, Pools is een pre;
 • We werken met Vision en InforM3, bij voorkeur heb je ervaring met deze ERP-pakketten;
 • Tijdens piekperiodes ben je bereid ook in de weekenden te werken.

Jij herkent jezelf in de volgende eigenschappen

 • Je behoudt het overzicht en bewaakt de processen. Hierdoor kunnen collega's echt op jou terugvallen;
 • Je bent analytisch ingesteld, fouten in de cijfers haal je er zo uit;
 • Je bent communicatief vaardig, collega's aanspreken op onregelmatigheden is voor jou geen probleem.

Vragen over deze vacature?

Heb je vragen? Neem dan contact op met Lisa (afdeling HR). Zij neemt je sollicitatie in behandeling.

Bel of Whatsapp l.vandonk@vandijkflora.nl

Werken bij Van Dijk Flora

Benieuwd naar je toekomstige werkomgeving en de voordelen van werken bij Van Dijk Flora?

Over Van Dijk Flora

Werken vanuit passie

Deze vier krachtige termen zitten verweven in het DNA van Van Dijk Flora. Ze geven weer wie we zijn als organisatie en waar we voor staan. Zo werken we als één team dagelijks aan het ontzorgen van onze klanten en partners.

Samen

We geloven in de kracht van samen. Iedere collega en iedere betrokken schakel in de keten heeft haar eigen talent. Als geen ander weten wij die krachten te bundelen. Samen zorgen we ervoor dat iedereen kan uitblinken binnen hun eigen vakgebied, zowel in- als extern.

Innovatief

We zijn creatief, innovatief en lopen voorop bij nieuwe ontwikkelingen. We creëren meerwaarde door ons moeiteloos aan te passen aan de huidige markt om unieke concepten en passende productoplossingen te ontwikkelen.

Expert

We weten precies wat we doen en willen onszelf blijven ontwikkelen om de beste versie van onszelf te zijn. Voor zowel onze eigen organisatie, onze partners, als onze klanten.

Ontzorgen

We zijn open, eerlijk en transparant. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Wij ontzorgen onze partners en klanten binnen het volledige logistieke proces van sierteeltproducten.

Wat zeggen onze collega's?

Gelukkige werknemers zijn onze drijfveer, want zij geven waarde aan onze visie. Benieuwd hoe jouw toekomstige collega's denken over Van Dijk Flora?

"Als kwaliteitscontroleur ben ik de laatste schakel om de producten voor onze klanten te checken. Een grote verantwoordelijkheid, maar ik weet dat het gehele team achter mij staat. Samen met leveranciers ga ik voor het hoogst haalbare, dit geeft perspectief voor de toekomst."

"In je eentje ga je sneller, samen kom je verder! Door de warme cultuur bij Van Dijk Flora wordt je uitgenodigd om dagelijks de hoogste leverbetrouwbaarheid te willen scoren. Van onze partnervervoerders tot alle laadlocaties, één team één taak!"

"Vanaf mijn stage tot aan de dag van vandaag krijg ik bij Van Dijk Flora de ruimte en de mogelijkheid om mezelf door te ontwikkelen tot de persoon die ik altijd al voor ogen had. Leeftijd of ervaring maakt niet uit, bij Van Dijk Flora is alles mogelijk."

"Floral happiness bij onze klanten brengen; dat is waar ik mij samen met mijn team dagelijks voor inzet. We weten elkaar goed te vinden en hebben daardoor een sterke samenwerking. De warme sfeer en vriendelijke collega's is wat werken bij Van Dijk Flora zo leuk maakt!"

"De sfeer valt direct op. Een warm welkom met een vertrouwd gevoel, mede dankzij de koffiedates met alle collega's. Een prettige organisatie, waarbij iedereen de mindset heeft om te willen leren met genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling."

"Ik werk al enkele jaren bij Van Dijk Flora; eerst op de afdeling Marketing en nu bij Sales. Dankzij een persoonlijk ontwikkelplan heb ik de mogelijkheid gekregen om intern door te stromen naar een ander team. Daarom ben ik trots om bij Van Dijk Flora te werken."

"Sinds 2021 ben ik werkzaam bij Van Dijk Flora en ik voel mij nog steeds iedere dag heel welkom dankzij de sfeer, collega's en activiteiten die worden georganiseerd. De organisatie geeft je de flexibiliteit om zelf je dag in te delen, en dat is met twee kleine kinderen heel fijn."

"Binnen Van Dijk Flora heb ik een toffe groene uitdaging. Zo ben ik de ene dag samen met het team aan het brainstormen over innovatieve en duurzame verpakkingen en sta ik de volgende dag bij één van onze partners in de kas. Heel afwisselend, geen dag is hetzelfde!"