Onze kernwaarden

Onze kernwaarden

Het volledig ontzorgen van onze eindklanten is wat we al 50 jaar iedere dag met veel passie doen. We geloven in de kracht van samenwerking en dat we door gezamenlijke innovaties onszelf kunnen onderscheiden. Om onze visie te realiseren hebben we belangrijke waarden opgesteld waar we onszelf in herkennen en waar we naar handelen. Zo kunnen we als één team de samenwerking garanderen die je van ons gewend bent.

Samen

Met een gemotiveerd team creëren wij toegevoegde waarde door nauw samen te werken met onze partners. We zijn betrokken en transparant in het gehele proces. Samen zorgen we ervoor dat alle partners uitblinken binnen hun eigen vakgebied.

Innovatief

Als innovatieve kennispartner zorgt Van Dijk Flora voor verbetering door verbinding. We creëren meerwaarde door ons moeiteloos aan te passen aan de huidige markt en unieke concepten en passende productoplossingen te ontwikkelen.

Expert

Van Dijk Flora is partner voor de levering van bloemen en planten aan discountsupermarkten in Europa. Onze diepgewortelde kennis en unieke expertise maken ons dé specialist binnen de branche.

Ontzorgen

Van Dijk Flora biedt al ruim vijftig jaar een zorgeloze samenwerking door te fungeren als betrouwbare partner. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Wij ontzorgen onze partners en klanten binnen het volledige logistieke proces van sierteeltproducten.