Kwaliteitscontroleur Bloemen

Jij hebt een oog voor bloemen in alle soorten en kleuren. Als Kwaliteitscontroleur Bloemen bij Van Dijk Flora, locatie Aalsmeer, zorg jij ervoor dat de binnengekomen bloemen voldoen aan de specificaties van onze klant. Benieuwd hoe deze functie er uitziet? Lees dan snel verder.

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Als Kwaliteitscontroleur Bloemen bij Van Dijk Flora, locatie Aalsmeer, ben je onderdeel van het Logistieke- en Productieteam. Een team van in totaal 13 collega’s verspreid over twee locaties, Honselersdijk en Aalsmeer. Jij gaat met name samenwerken met de 5 collega's in Aalsmeer.

Alle bloemen die binnenkomen in onze loods worden door jou gecontroleerd Jij weet waar je op moet letten, van de kwaliteit tot het herkennen van bloemenziektes. Vervolgens pak jij ook de administratieve verwerking op. Voldoet een product volledig aan de specificaties, dan verwerk je deze administratief in onze systemen. Voldoet een product niet aan de specificaties, ben jij degene die dit oppakt met een van onze collega’s van de Inkoop afdeling uit Honselersdijk. 

Naast de inkomende bloemen, draag je ook verantwoordelijkheid voor de voorraadbeheer van de bloemen. Dagelijks voer je kwaliteitscontroles uit op de onze voorraad in de koelcellen. Dat is koud, maar voor jou geen enkel bezwaar.

Werkzaamheden

  • Uitvoeren van controles op de producten onder andere op kwaliteit en ziektes en daarbij behorende administratieve afhandeling.  
  • Voorraadbeheer van de bloemen.  
  • Emballage beheer in samenwerking met de transport afdeling. 
  • Contact met onze klant over wijzigingen, opvragen van informatie, facturen en vragen.

Wij vragen

  • MBO werk- en denkniveau.
  • 3 tot 5 jaar ervaring binnen de productie omgeving. 
  • Affiniteit met bloemen, van alle soorten die er zijn, ken jij er een hele hoop. 

Jij herkent jezelf in de volgende eigenschappen

  • Je hebt oog voor detail, de kwaliteit van de bloemen wordt dankzij jou gewaarborgd.
  • Je bent communicatief vaardig, contact leggen met andere afdelingen en externen is voor jou geen probleem. 

Vragen over deze vacature?

Heb je vragen? Neem dan contact op met Lisa (afdeling HR). Zij neemt je sollicitatie in behandeling.

Bel of Whatsapp l.vandonk@vandijkflora.nl

Werken bij Van Dijk Flora

Benieuwd naar je toekomstige werkomgeving en de voordelen van werken bij Van Dijk Flora?

Over Van Dijk Flora

Werken vanuit passie

Deze vier krachtige termen zitten verweven in het DNA van Van Dijk Flora. Ze geven weer wie we zijn als organisatie en waar we voor staan. Zo werken we als één team dagelijks aan het ontzorgen van onze klanten en partners.

Samen

Met een gemotiveerd team creëren wij toegevoegde waarde door nauw samen te werken. We doen wat we leuk vinden en delen met passie onze kennis en ervaring. Samen zorgen we ervoor dat alle partners excelleren binnen hun eigen vakgebied.

Innovatief

Als innovatieve kennispartner zorgt Van Dijk Flora voor verbetering door verbinding. We creëren meerwaarde door ons moeiteloos aan te passen aan de huidige markt en unieke concepten en passende productoplossingen te ontwikkelen.

Expert

In 50 jaar is Van Dijk Flora uitgegroeid tot expert in het leveren van bloemen en planten aan discountsupermarkten in Europa. Wij bieden een zorgeloze samenwerking omdat we betrouwbaar zijn. Onze diepgewortelde kennis en unieke expertise maken ons specialist binnen de branche.

Ontzorgen

Van Dijk Flora biedt een zorgeloze samenwerking door te fungeren als betrouwbare partner. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo zorgen we voor verbetering door verbinding.

Wat zeggen onze collega's?

Gelukkige werknemers zijn onze drijfveer, want zij geven waarde aan onze visie. Benieuwd hoe jouw toekomstige collega's denken over Van Dijk Flora?

"Ik werk al enkele jaren bij Van Dijk Flora; eerst op de afdeling Marketing en nu bij Sales. Dankzij een persoonlijk ontwikkelplan heb ik de mogelijkheid gekregen om intern door te stromen naar een ander team. Daarom ben ik trots om bij Van Dijk Flora te werken."

"De sfeer valt direct op. Een warm welkom met een vertrouwd gevoel, mede dankzij de koffiedates met alle collega's. Een prettige organisatie, waarbij iedereen de mindset heeft om te willen leren met genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling."

"In je eentje ga je sneller, samen kom je verder! Door de warme cultuur bij Van Dijk Flora wordt je uitgenodigd om dagelijks de hoogste leverbetrouwbaarheid te willen scoren. Van onze partnervervoerders tot alle laadlocaties, één team één taak!"

"Binnen Van Dijk Flora heb ik een toffe groene uitdaging. Zo ben ik de ene dag samen met het team aan het brainstormen over innovatieve en duurzame verpakkingen en sta ik de volgende dag bij één van onze partners in de kas. Heel afwisselend, geen dag is hetzelfde!"