Open sollicitatie

Bij Van Dijk Flora zeggen we altijd "voor de juiste match maken we plek". Hebben we momenteel niet de vacature open staan die bij je past, maar zie jij jezelf hier wel werken? We gaan graag het gesprek met je aan.

Direct solliciteren

Werken bij Van Dijk Flora

Als collega van Van Dijk Flora ben je professioneel, ondernemend, transparant en werk je graag samen met anderen. Dankzij onze gedreven en informele werksfeer halen we het beste in elkaar naar boven. Thema’s als persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap en medewerkerstevredenheid krijgen bij ons veel aandacht omdat we waarde hechten aan onze collega's.

Vanuit ons moderne pand op het Trade Parc in Honselersdijk creëren we een innovatieve en bloeiende werkplek, middenin het kloppende hart van de tuinbouwsector. Deze inspirerende locatie en ons enthousiaste team dragen bij aan onze visie: creating floral happiness.

Vragen over deze vacature?

Heb je vragen? Neem dan contact op met Lisa (afdeling HR). Zij neemt je sollicitatie in behandeling.

Bel of Whatsapp l.vandonk@vandijkflora.nl

Werken bij Van Dijk Flora

Benieuwd naar je toekomstige werkomgeving en de voordelen van werken bij Van Dijk Flora?

Over Van Dijk Flora

Werken vanuit passie

Deze vier krachtige termen zitten verweven in het DNA van Van Dijk Flora. Ze geven weer wie we zijn als organisatie en waar we voor staan. Zo werken we als één team dagelijks aan het ontzorgen van onze klanten en partners.

Samen

Met een gemotiveerd team creëren wij toegevoegde waarde door nauw samen te werken. We doen wat we leuk vinden en delen met passie onze kennis en ervaring. Samen zorgen we ervoor dat alle partners excelleren binnen hun eigen vakgebied.

Innovatief

Als innovatieve kennispartner zorgt Van Dijk Flora voor verbetering door verbinding. We creëren meerwaarde door ons moeiteloos aan te passen aan de huidige markt en unieke concepten en passende productoplossingen te ontwikkelen.

Expert

In 50 jaar is Van Dijk Flora uitgegroeid tot expert in het leveren van bloemen en planten aan discountsupermarkten in Europa. Wij bieden een zorgeloze samenwerking omdat we betrouwbaar zijn. Onze diepgewortelde kennis en unieke expertise maken ons specialist binnen de branche.

Ontzorgen

Van Dijk Flora biedt een zorgeloze samenwerking door te fungeren als betrouwbare partner. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo zorgen we voor verbetering door verbinding.

Wat zeggen onze collega's?

Gelukkige werknemers zijn onze drijfveer, want zij geven waarde aan onze visie. Benieuwd hoe jouw toekomstige collega's denken over Van Dijk Flora?

"In je eentje ga je sneller, samen kom je verder! Door de warme cultuur bij Van Dijk Flora wordt je uitgenodigd om dagelijks de hoogste leverbetrouwbaarheid te willen scoren. Van onze partnervervoerders tot alle laadlocaties, één team één taak!"

"Ik werk al enkele jaren bij Van Dijk Flora; eerst op de afdeling Marketing en nu bij Sales. Dankzij een persoonlijk ontwikkelplan heb ik de mogelijkheid gekregen om intern door te stromen naar een ander team. Daarom ben ik trots om bij Van Dijk Flora te werken."

"Binnen Van Dijk Flora heb ik een toffe groene uitdaging. Zo ben ik de ene dag samen met het team aan het brainstormen over innovatieve en duurzame verpakkingen en sta ik de volgende dag bij één van onze partners in de kas. Heel afwisselend, geen dag is hetzelfde!"

"De sfeer valt direct op. Een warm welkom met een vertrouwd gevoel, mede dankzij de koffiedates met alle collega's. Een prettige organisatie, waarbij iedereen de mindset heeft om te willen leren met genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling."