Receptionist

Jij bent het stralende middelpunt van onze bloeiende organisatie. Als Receptionist bij Van Dijk Flora in Westland, ben je hét visitekaartje van onze organisatie. Je bent een echte gastheer of gastvrouw en verricht daarnaast diverse ondersteunende werkzaamheden. Ben jij representatief, zit gastvrijheid in jouw DNA, houd je graag meerdere ballen in de lucht en daarnaast beschikbaar voor drie dagen per week? Lees dan snel verder!

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Als Receptionist bij Van Dijk Flora ben je onderdeel van de afdeling Facilities. Het team waarin je komt te werken is klein en hecht en bestaat in totaal uit drie receptionistes en een Facility Coordinator.

Met je allermooiste glimlach verwelkom je collega’s, leveranciers en klanten in ons prachtige kantoor in Honselersdijk en staat ze moeiteloos telefonisch te woord in het Duits of Engels om ze vervolgens feilloos door te verbinden met de juiste collega. Je draagt zorg dat het kantoor er goed uitziet, vult de printers bij en loopt de vergaderzalen na. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van de post, bestelt kantoorartikelen en zorgt dat de dagelijkse verse lunch klaargezet wordt. Kortom, je bent een echte spin in het web!

Verder zijn er de standaard voorkomende administratieve- en ondersteunende werkzaamheden. Zoals de verwerking van contracten van onze klanten, leveringsdocumentatie van onze leveranciers en bijvoorbeeld het boeken van reizen voor onze collega’s.

Werkzaamheden

 • Het visitekaartje van Van Dijk Flora, zowel op kantoor als telefonisch.
 • Facilitaire werkzaamheden die variëren van het bijvullen van printers, de postverwerking tot aan het klaarzetten van de lunch.
 • Standaard administratieve- en ondersteunende werkzaamheden.

Wij vragen

 • Je bent 3 dagen per week beschikbaar, bij voorkeur op woensdag, donderdag en vrijdag.
 • MBO werk- en denkniveau.
 • Bij voorkeur heb je enige ervaring als receptionist.
 • Je bent in het bezit van HACCP certificering, of bereid deze te behalen.
 • In jouw functie heeft het een pre wanneer je de basis van de Engelse- en Duitse taal beheerst.

Je herkent jezelf in de volgende eigenschappen

 • Je bent positief en servicegericht ingesteld, mensen voelen zich welkom bij Van Dijk Flora door jouw inzet.
 • Je bent in staat snel te schakelen wanneer de dag anders loopt dan gepland.
 • Je vind samenwerken en verbinden leuk, bij Van Dijk Flora kunnen we op jou bouwen.

Solliciteren

Heb je vragen? Neem dan contact op met Lisa (afdeling HR). Zij neemt je sollicitatie in behandeling.

Bel of Whatsapp l.vandonk@vandijkflora.nl

Werken bij Van Dijk Flora

Benieuwd naar je toekomstige werkomgeving en de voordelen van werken bij Van Dijk Flora?

Over Van Dijk Flora

Werken vanuit passie

Deze vier krachtige termen zitten verweven in het DNA van Van Dijk Flora. Ze geven weer wie we zijn als organisatie en waar we voor staan. Zo werken we als één team dagelijks aan het ontzorgen van onze klanten en partners.

Samen

Met een gemotiveerd team creëren wij toegevoegde waarde door nauw samen te werken. We doen wat we leuk vinden en delen met passie onze kennis en ervaring. Samen zorgen we ervoor dat alle partners excelleren binnen hun eigen vakgebied.

Innovatief

Als innovatieve kennispartner zorgt Van Dijk Flora voor verbetering door verbinding. We creëren meerwaarde door ons moeiteloos aan te passen aan de huidige markt en unieke concepten en passende productoplossingen te ontwikkelen.

Expert

In 50 jaar is Van Dijk Flora uitgegroeid tot expert in het leveren van bloemen en planten aan discountsupermarkten in Europa. Wij bieden een zorgeloze samenwerking omdat we betrouwbaar zijn. Onze diepgewortelde kennis en unieke expertise maken ons specialist binnen de branche.

Ontzorgen

Van Dijk Flora biedt een zorgeloze samenwerking door te fungeren als betrouwbare partner. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo zorgen we voor verbetering door verbinding.

Wat zeggen onze collega's?

Gelukkige werknemers zijn onze drijfveer, want zij geven waarde aan onze visie. Benieuwd hoe jouw toekomstige collega's denken over Van Dijk Flora?

"Binnen Van Dijk Flora heb ik een toffe groene uitdaging. Zo ben ik de ene dag samen met het team aan het brainstormen over innovatieve en duurzame verpakkingen en sta ik de volgende dag bij één van onze partners in de kas. Heel afwisselend, geen dag is hetzelfde!"

"Floral happiness bij onze klanten brengen; dat is waar ik mij samen met mijn team dagelijks voor inzet. We weten elkaar goed te vinden en hebben daardoor een sterke samenwerking. De warme sfeer en vriendelijke collega's is wat werken bij Van Dijk Flora zo leuk maakt!"

"Ik werk al enkele jaren bij Van Dijk Flora; eerst op de afdeling Marketing en nu bij Sales. Dankzij een persoonlijk ontwikkelplan heb ik de mogelijkheid gekregen om intern door te stromen naar een ander team. Daarom ben ik trots om bij Van Dijk Flora te werken."

"In je eentje ga je sneller, samen kom je verder! Door de warme cultuur bij Van Dijk Flora wordt je uitgenodigd om dagelijks de hoogste leverbetrouwbaarheid te willen scoren. Van onze partnervervoerders tot alle laadlocaties, één team één taak!"

"De sfeer valt direct op. Een warm welkom met een vertrouwd gevoel, mede dankzij de koffiedates met alle collega's. Een prettige organisatie, waarbij iedereen de mindset heeft om te willen leren met genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling."

"Vanaf mijn stage tot aan de dag van vandaag krijg ik bij Van Dijk Flora de ruimte en de mogelijkheid om mezelf door te ontwikkelen tot de persoon die ik altijd al voor ogen had. Leeftijd of ervaring maakt niet uit, bij Van Dijk Flora is alles mogelijk."

"Als kwaliteitscontroleur ben ik de laatste schakel om de producten voor onze klanten te checken. Een grote verantwoordelijkheid, maar ik weet dat het gehele team achter mij staat. Samen met leveranciers ga ik voor het hoogst haalbare, dit geeft perspectief voor de toekomst."