Senior Finance Specialist

Een kloppende administratie, daar ga je voor! Als Senior Finance Specialist bij Van Dijk Flora in het Westland ben je, samen met jouw collega’s, verantwoordelijk voor een correcte financiële administratie. Benieuwd hoe de rol er verder uitziet? Lees dan snel verder.

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Als Senior Finance Specialist bij Van Dijk Flora ben je onderdeel van het Finance team. Een team van negen collega’s, waarbij er een scheiding is tussen controlling en de administratie. In jouw functie werk je veel samen met de Administrators, bestaande uit vier collega’s en een stagiair.

Je bent het aanspreekpunt voor de uitgevoerde administratieve werkzaamheden van de afdeling. Daarnaast ben je sparringpartner voor de Administrators en coördineer je alle werkzaamheden. De Administrators nemen de administratieve taken op zich, je controleert hun werkzaamheden en verwerkt dit in een duidelijk rapport of heldere analyse.

Daarnaast geef je proactief advies en financiële toelichting op de cijfers. Zie je onregelmatigheden? Je zoekt het tot de bodem uit en indien nodig onderneem je actie. Tevens werk je mee aan organisatiebrede opleveringen en werkzaamheden, zoals de jaarrekening en accountantscontrole. 

Werkzaamheden

 • Controle van de ingeboekte facturen.
 • Ontvangst, controle en verwerking van financiële mutaties.
 • Signaleren van onregelmatigheden in werkzaamheden en procedures op de afdeling, onder andere op het gebied van facturatie.
 • Btw-aangiftes, zowel voor Nederland, Engeland, Polen en Duitsland.
 • Adhoc werkzaamheden zoals investeringen en materiele en vaste activa controle.
 • Bijdragen aan de accountantscontrole, de begroting en assisteren met de maand- en jaarafsluiting.

Wij vragen

 • HBO werk- en denkniveau.
 • 3 tot 5 jaar werkervaring en toe aan een 2de of 3de stap in je carrière.
 • In jouw functie is het van belang dat je de Engelse taal begrijpt.
 • Wij werken met Exact en InforM3, bij voorkeur heb je ervaring met deze pakketten.

Je herkent jezelf in de volgende eigenschappen

 • Je behoudt het overzicht en bewaakt de processen, hierdoor kunnen collega's echt op jou terugvallen.
 • Je bent analytisch ingesteld, fouten in de cijfers haal je er zo uit.
 • Je bent communicatief vaardig, collega's aanspreken op onregelmatigheden is voor jou geen probleem. 

Solliciteren

Heb je vragen? Neem dan contact op met Lisa (afdeling HR). Zij neemt je sollicitatie in behandeling.

Bel of Whatsapp l.vandonk@vandijkflora.nl

Werken bij Van Dijk Flora

Benieuwd naar je toekomstige werkomgeving en de voordelen van werken bij Van Dijk Flora?

Over Van Dijk Flora

Werken vanuit passie

Deze vier krachtige termen zitten verweven in het DNA van Van Dijk Flora. Ze geven weer wie we zijn als organisatie en waar we voor staan. Zo werken we als één team dagelijks aan het ontzorgen van onze klanten en partners.

Samen

Met een gemotiveerd team creëren wij toegevoegde waarde door nauw samen te werken. We doen wat we leuk vinden en delen met passie onze kennis en ervaring. Samen zorgen we ervoor dat alle partners excelleren binnen hun eigen vakgebied.

Innovatief

Als innovatieve kennispartner zorgt Van Dijk Flora voor verbetering door verbinding. We creëren meerwaarde door ons moeiteloos aan te passen aan de huidige markt en unieke concepten en passende productoplossingen te ontwikkelen.

Expert

In 50 jaar is Van Dijk Flora uitgegroeid tot expert in het leveren van bloemen en planten aan discountsupermarkten in Europa. Wij bieden een zorgeloze samenwerking omdat we betrouwbaar zijn. Onze diepgewortelde kennis en unieke expertise maken ons specialist binnen de branche.

Ontzorgen

Van Dijk Flora biedt een zorgeloze samenwerking door te fungeren als betrouwbare partner. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo zorgen we voor verbetering door verbinding.

Wat zeggen onze collega's?

Gelukkige werknemers zijn onze drijfveer, want zij geven waarde aan onze visie. Benieuwd hoe jouw toekomstige collega's denken over Van Dijk Flora?

"De sfeer valt direct op. Een warm welkom met een vertrouwd gevoel, mede dankzij de koffiedates met alle collega's. Een prettige organisatie, waarbij iedereen de mindset heeft om te willen leren met genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling."

"In je eentje ga je sneller, samen kom je verder! Door de warme cultuur bij Van Dijk Flora wordt je uitgenodigd om dagelijks de hoogste leverbetrouwbaarheid te willen scoren. Van onze partnervervoerders tot alle laadlocaties, één team één taak!"

"Ik werk al enkele jaren bij Van Dijk Flora; eerst op de afdeling Marketing en nu bij Sales. Dankzij een persoonlijk ontwikkelplan heb ik de mogelijkheid gekregen om intern door te stromen naar een ander team. Daarom ben ik trots om bij Van Dijk Flora te werken."

"Binnen Van Dijk Flora heb ik een toffe groene uitdaging. Zo ben ik de ene dag samen met het team aan het brainstormen over innovatieve en duurzame verpakkingen en sta ik de volgende dag bij één van onze partners in de kas. Heel afwisselend, geen dag is hetzelfde!"