Onze kernwaarden

Onze kernwaarden

Het volledig ontzorgen van onze eindklanten is wat we al 50 jaar iedere dag met veel passie doen. We geloven in de kracht van samenwerking en dat we door gezamenlijke innovaties onszelf kunnen onderscheiden. Om onze visie te realiseren hebben we belangrijke kernwaarden opgesteld waar we onszelf in herkennen en waar we als één team naar handelen.

Samen

Dankzij het bundelen van krachten werken we als één groot team nauw samen met onze partners. Door betrokken en transparant te zijn in het gehele proces, creëren we verbetering door verbinding. Samen zorgen we ervoor dat iedereen kan uitblinken binnen hun eigen vakgebied, zowel in- als extern.

Innovatief

We zijn creatief, innovatief en lopen voorop bij nieuwe trends en ontwikkelingen. We creëren meerwaarde door ons moeiteloos aan te passen aan de huidige markt om unieke concepten en passende productoplossingen te ontwikkelen op de meest duurzame wijze.

Expert

Meer dan 50 jaar kennis en ervaring en een gezamenlijke passie voor bloemen en planten maakt ons dé specialist binnen de branche. Dankzij onze unieke expertise creëren we toegevoegde waarde in de massamarkt.

Ontzorgen

We zijn open, eerlijk en transparant. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Wij ontzorgen onze partners en klanten binnen het volledige operationele proces van sierteeltproducten.