Driven to bring floral happiness

Driven to bring floral happiness

 

We want everyone to enjoy floral happiness

Onze stip op de horizon is floral happiness. Wij zijn ervan overtuigd dat bloemen en planten meer brengen dan alleen kleur en levendigheid. Bloemen en planten brengen een emotie. Het is onze drive om iedereen het gevoel van floral happiness te laten ervaren; de consument, de planeet, onze partners en collega’s. Floral happiness is voor iedereen!​

Wij zijn ons er meer dan ooit van bewust dat de wereld in hoog tempo verandert. Juist daarom is het onze drive om proactief onze partners te ontzorgen en klanten continu te verrassen met unieke en duurzame concepten om floral happiness te kunnen blijven garanderen. Wij brengen floral happiness...

… voor de consument​

Bij Van Dijk Flora is een tevreden consument het uitgangspunt. We zorgen er dan ook voor dat we de consument écht begrijpen. We weten precies wat er in de markt speelt, wie onze consumentendoelgroepen zijn en hoe we dit kunnen vertalen in mooie en aantrekkelijke producten met de juiste prijs-/kwaliteitverhouding. Dankzij de kennis van zowel de consumentenmarkt als de gehele supply chain, zorgen we voor een positieve ervaring naar onze klanten. Met onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij onze klanten informeren en adviseren over een gepast assortiment van de juiste kwaliteit tegen de beste prijs.

… voor onze partners​

Wij geloven in de kracht van een nauwe samenwerking met onze partners en dat we samen het verschil kunnen maken in de massamarkt. Met onze drive om te blijven innoveren en het net even anders te doen, streven we ernaar om een koploper in de sector te zijn. Met onze partners blijven we constant verbeteren en zorgen we voor operationele excellentie. We werken samen, luisteren naar elkaar en zorgen hiermee voor groei en ontwikkeling in de hele supply chain. 

… voor onze collega’s​

Onze medewerkers zijn het fundament van ons bedrijf. Wij geloven in de kracht van samenwerking, omdat je alleen samen verder kunt komen. Collega's van Van Dijk Flora delen de passie voor floral happiness; ze zijn innovatief en gedreven om onze partners en klanten te ontzorgen. Ons team is voortdurend op zoek naar kansen om gezamenlijk de organisatie en haar processen te verbeteren. Collega's werken bij Van Dijk Flora omdat wij een inspirerende werkomgeving bieden waar ze hun volledige potentieel kunnen ontwikkelen.

… voor onze planeet​

We willen dat iedereen geniet van de schoonheid van de natuur. De uitdaging voor de keten zit de komende jaren in verdere ontwikkeling binnen de grenzen van onze planeet. Van Dijk Flora is ervan overtuigd is dat de innovatieve tuinbouwsector met duurzame oplossingen iedereen kan laten meegenieten van de energie die bloemen en planten geven.

Meer over Van Dijk Flora